Linklaters


Bij Linklaters draait het om mensen die zich willen onderscheiden. We zijn continu op zoek naar goede mensen om ons kantoor te versterken. Wij bieden hen vervolgens volop mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Als je bij ons komt werken, maak je deel uit van een internationaal kantoor waar getalenteerde advocaten samen met cliënten werken aan belangrijke transacties en aan toonaangevende projecten. Werken bij Linklaters betekent dat je een unieke kans krijgt om kennis en ervaring op te doen.

Linklaters is sinds 1998 vertegenwoordigd in Amsterdam en we zijn vanaf 2005 bezig met het verder uitbouwen van ons kantoor. Momenteel zijn er 68 advocaten, notarissen en fiscalisten werkzaam op verschillende rechtsgebieden. Zij worden ondersteund door 40 medewerkers. Linklaters maakt deel uit van een groot internationaal netwerk dat vertegenwoordigd is in 20 landen. De grootste praktijkgroepen  op ons kantoor in Amsterdam zijn financieel-, ondernemingsrecht en Dispute Resolution. Daarnaast zijn we actief op het gebied van mededinging, arbeidsrecht, hebben we een notarieel team en een fiscale praktijk.

Student-stage

Een stage is een uitgelezen kans om ons kantoor beter te leren kennen. Belangrijker nog is dat je zelf kunt ervaren of werken in een internationale praktijk op het gebied van financieel- en ondernemingsrecht iets voor jou is. Je maakt kennis met de dagelijkse gang van zaken op kantoor en je hebt toegang tot alle kennis die hier is opgeslagen en bovenal tot de kennis en ervaring van onze advocaten, notarissen en fiscalisten. Daarnaast is er ook voldoende gelegenheid om de sfeer van ons kantoor te proeven tijdens een van de vele sociale activiteiten.

Advocaat-stage

Wij bieden onze afgestudeerden een driejarig opleidingscontract. Naast de opleiding aan de Law Firm School en NOB, neem je ook deel aan de opleidingen van onze Linklaters Law & Business School. Deze opleidingen worden in verschillende Europese vestigingen gegeven.

De selectieprocedure voor advocaat-stagiaires bestaat uit verschillende rondes. Je start met een assessment om ons vanuit een andere invalshoek zicht te geven op jouw persoonlijkheid en vaardigheden. Indien je dat succesvol doet, volgt een eerste interview. Vervolgens heb je als kandidaat twee ontmoetingen met partners waarin ook een case study en je scriptie worden besproken.

Interesse

Ben je geïnteresseerd in een student-stage, advocaat-stage of in het Global Summer Students’ Programme? Kijk dan op onze website, of neem contact op met Inez van Gendt (HR Assistant) via nlrecruitment@linklaters.com of bel naar 020-799 62 00.