Allen & Overy

Sterpartner

Embrace the unexpected

Onverwacht is een belangrijk woord bij Allen & Overy. Waarom? De wereld verandert steeds sneller. Dat brengt onverwachte kansen en problemen met zich mee. Onze cliënten willen daarop snel en effectief kunnen reageren.

Daarom is bij ons – naast een hoog kwaliteitsniveau – creativiteit erg belangrijk.
Onverwachte gebeurtenissen vragen immers om onverwachte oplossingen.

Humor en lef. Je vindt ons aan de Apollolaan in Amsterdam. 190 veelal gespecialiseerde advocaten, notarissen en fiscalisten, onder wie 36 partners, ondersteund door 145 medewerkers. Onze cultuur kenmerkt zich door een hecht teamgevoel, humor en lef.

Internationaal. We maken deel uit van Allen & Overy LLP, met 44 vestigingen in 31 landen. Er werken zo’n 5000 medewerkers, onder wie 527 partners.

Zaken die ertoe doen. Voor onze cliënten, nationale en internationale ondernemingen, doen we zaken die ertoe doen. Ze halen niet zelden de voorpagina’s van financiële dagbladen.

Kom kennismaken. Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt, kom dan met ons kennismaken. Bijvoorbeeld op een van de
In-Apollohouse-dagen of tijdens een van onze (lekkere!) lunches. Kijk op werkenbijallenovery.nl, mail naar amsterdamrecruitment@allenovery.com,
of bel 020 – 674 10 00.