Het jaar is alweer bijna voorbij, tijd om terug te blikken op een fantastisch jaar en uiteraard iedereen te bedanken. We kunnen terugkijken op een geslaagd eerste semester met kantoorbezoeken aan Loyens & Loeff, Stibbe en NautaDutilh en lunchlezingen van mr. Flip Schreurs, Prof. mr. Steven Bartels, en mr. Toni van Hees.

Een hoogtepunt was de eerste editie van de Dag van de Legal Counsel. Op 18 november spraken Jean Schreurs van NXP Semiconductors, Caroline Omloo en Jurriaan Jongsma van Shell, Claire Saes van Jumbo Supermarkten en Arno van Hekesen van Philips over het vak en de werkzaamheden van een Legal Counsel. Een uiterst geslaagde dag met een fantastische opkomst!

Daarnaast is dit hét moment om vooruit te kijken naar wat 2017 ons gaat bieden. Voor het tweede semester staan er alweer verschillende lunchlezingen, kantoorbezoeken en borrels ingepland. Onderhand traditiegetrouw organiseren we in de tweede helft van het academisch jaar de Dag van de Nichekantoren (3 februari). Ons pareltje, het jaarlijkse Symposium, zal dit jaar op 7 april plaatsvinden. De herziene Corporate Governance Code staat op deze dag centraal. In de meivakantie gaat Eques op reis, dit jaar verder dan ooit, namelijk naar Shanghai. Bovendien zijn wij nog volop bezig met enkele nieuwe initiatieven, zoals een presentatie- en onderhandelingscursus en een verdiepende cursussenreeks Ondernemingsrecht. Kortom: er ligt in 2017 nog heel wat moois in het verschiet.

Wij willen iedereen bedanken voor het enthousiasme en de interesse in NSO Eques en wensen iedereen een fijne jaarwisseling en een bijzonder  goed en succesvol 2017!

 

 

Previous post

Update: Crowdfunding anno (bijna) 2017, een overzicht

Next post

Update: De continuerende aandelenlease-affaire, een drietal recente arresten