Symposium

Een van de meest spraakmakende activiteiten op de agenda van NSO Eques is het jaarlijks terugkerend symposium. Gedurende deze dag sprekers specialisten uit de top van hun vakgebied over een actueel onderwerp dat nauw verweven is met het ondernemingsgericht recht. Voorgaande jaren hebben de volgende juridisch prominente onderwerpen de revue gepasseerd: “De Beursgang van ABN AMRO”, “Onze kroonjuwelen onder vuur” en “Brexit”.

Het symposium begint met een plenair gedeelte waarin verschillende vooraanstaande sprekers het woord krijgen. De ochtend wordt afgesloten met een inhoudelijke paneldiscussie tussen de verschillende sprekers. Vervolgens zullen vier toonaangevende advocatenkantoren in kleinere groepen ieder een inhoudelijke diepgaande workshop verzorgen. Tot slot bestaat de mogelijkheid om onder het genot van een borrel de dag gezamenlijk te evalueren.

Ook dit jaar kijkt Team Symposium enorm uit naar een inspirerend en succesvol symposium!

Team Symposium 2019-2020 bestaat uit Mai Hoenjet, Koen Poppe (Teamcaptain), Maartje Ribberink (boven, v.l.n.r.), Tristan Wouda, Carlijn Viering en Loes van Dijk (onder, v.l.n.r.).