Symposium

Een van de grootste activiteiten die Eques jaarlijks organiseert is het symposium. Op een bijzondere locatie staat tijdens het symposium een actueel thema uit de ondernemingsrechtgerichte praktijk centraal waar verschillende vooraanstaande sprekers met veel enthousiasme over komen vertellen. De afgelopen jaren zijn de onderwerpen ‘De Beursgang van ABN Amro’, ‘Cracking the Corporate Governance Code’ en ‘Onze kroonjuwelen onder vuur. Bescherming van Nederlandse vennootschappen’ de revue gepasseerd. Eques werkt bij de organisatie van het symposium nauw samen met het Van Der Heijden Instituut. Dit jaar wordt het symposium voor de zesde keer georganiseerd.

Nadat verschillende sprekers tijdens het plenaire gedeelte aan het woord zijn geweest, verzorgen meerdere toonaangevende advocatenkantoren ieder een inhoudelijke workshop. Tijdens deze workshops maak je op een verdiepende wijze kennis met het onderwerp. Uiteraard wordt er tussen alle inspanningen door goed voor de deelnemers gezorgd. ’s Middags kun je alle opgedane kennis even laten bezinken onder het genot van een heerlijke lunch en aan het einde van de dag sluiten we af met een borrel.

Uiteraard kijkt Team Symposium enorm uit naar weer een inspirerend en onvergetelijk Symposium!

Team Symposium wordt gevormd door (v.l.n.r.) Kas van Leeuwen, Myrthe Derksen, Marka Vermeeren, Klaartje Cazemier (Teamcaptain), Jonathan Scholte en Lucas Bloemers.