Symposium

Een van de meest spraakmakende activiteiten op de agenda van NSO Eques is het jaarlijks terugkerend symposium. Gedurende deze dag spreken specialisten uit de top van hun vakgebied over een actueel onderwerp dat nauw verweven is met het ondernemingsgericht recht. Voorgaande jaren hebben de volgende juridisch prominente onderwerpen de revue gepasseerd: “De Beursgang van ABN-AMRO”, “Onze kroonjuwelen onder vuur” en “Brexit”.

Het symposium begint met een plenair gedeelte waarin verschillende vooraanstaande sprekers het woord krijgen. De ochtend wordt afgesloten met een inhoudelijke paneldiscussie tussen de verschillende sprekers. Vervolgens zullen vier toonaangevende advocatenkantoren in kleinere groepen ieder een inhoudelijke diepgaande workshop verzorgen. Tot slot bestaat de mogelijkheid om onder het genot van een borrel de dag gezamenlijk te evalueren.

Ook dit jaar gaat het symposium gewoon door, uiteraard met inachtneming van de corona-maatregelen. We hopen iedereen graag te verwelkomen op 15 april 2021.

Team Symposium 2020-2021 bestaat uit:
Anne Smeitink, Nathalie Koopmans, Jasper Huiskes, Loes Kooijmans (teamcaptain), Kenya Limburg, Mieke Widdershoven (v.l.n.r.)