Formele activiteiten

‘What law school doesn’t teach you’

Team Formeel bestaat uit gemotiveerde, ambitieuze en gedreven rechtenstudenten en is de drijvende kracht achter de formele activiteiten van NSO Eques. Het doel van Team Formeel is om jou met verschillende rechtsgebieden en beroepspraktijken binnen het ondernemingsgericht recht in aanraking te laten komen door interessante activiteiten te organiseren. 

Bij een lunchlezing worden wetenschap en praktijk gecombineerd en presenteren professoren, advocaten en bedrijfsjuristen een actueel onderwerp onder het genot van een kop koffie en lunch. Team Formeel is verder verantwoordelijk voor de organisatie van ‘De Verdieping’ om bachelorstudenten verbreding en verdieping aan te bieden naast de cursussen Burgerlijk Recht I en Ondernemingsrecht. Advocaten en wetenschappers uit de praktijk gaan dieper in op de stof uit de colleges en onderwerpen die daarmee verband houden.

Na een succesvolle Dag van de Financials afgelopen jaar, halen wij dit jaar juristen uit het bedrijfsleven naar Nijmegen met het evenement Dag van de Legal Counsel. Dit evenement geeft jou de mogelijkheid om kennis te maken met carrièremogelijkheden buiten de advocatuur. Team Formeel is betrokken bij de organisatie van deze dag, waar de deelnemende bedrijven inhoudelijke en interactieve workshops verzorgen en hun werkzaamheden nader toelichten.

Wij verwachten jou door het aanbieden van deze formele activiteiten een zo volledig mogelijk beeld te geven van de carrièremogelijkheden na je studie. Wij hopen jou het aankomende studiejaar op een van onze activiteiten te mogen verwelkomen!

Team Formele activiteiten 2018-2019 wordt gevormd door Robert Andes, Lennard Rooyer (boven, v.l.n.r.), Bram Goudkamp, Britt Verleun, Irene van Boxtel en Dylan Verheij (onder, v.l.n.r.).