De ‘Activiteitenpagina’ van NSO Eques is volledig herzien! Nu vind je een overzicht van alle activiteiten van NSO Eques en Partners in een overzichtelijk maandoverzicht in onze agendamodule. Onder de agenda tref je een overzicht van activiteiten die georganiseerd zijn door NSO Eques aan de linkerzijde, en activiteiten van onze partners aan de rechterzijde. Je kan deze activiteiten tevens filteren op categorieën.

Voor onze eigen NSO Eques activiteiten kun je je zoals vanouds via de website inschrijven. We streven ernaar om zodra wij data voor activiteiten hebben vaststaan, deze op te nemen in de agendamodule. Zo kun je vast vooruit kijken welke activiteiten wij organiseren, handig voor je eigen planning.  De inschrijving voor activiteiten opent normaliter enkele weken voordat de activiteit plaats vindt. Houd hiervoor onze website en/of facebookpagina in de gaten. Als de inschrijving geopend is, vind je een inschrijfbutton bij de activiteit. De inschrijving sluit vaak één week voor de activiteit, de deadline voor inschrijven wordt duidelijk gecommuniceerd. Wacht niet te lang met inschrijven! Voor ons is het ook fijn om al tijdig te weten hoe groot de groep is die gaat deelnemen voor de organisatie van activiteiten.  Afmeldingen kunnen voorkomen, maar ga hier niet te lichtvoetig mee om en meld je tijdig af indien nodig – als je je aanmeldt, verwachten wij en onze partners je.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben over onze activiteiten, dan kun je altijd contact met ons opnemen. De agenda voor het nieuwe academisch jaar is al aardig gevuld, we hopen jullie dan ook te mogen verwelkomen op onze activiteiten!

Bekijk de pagina hier!

Previous post

Nieuw! Eques: Next

Next post

Allen & Overy Special - Jeroen van Calker