Op woensdag 15 februari 2017 brengen wij een bezoek Den Haag waar we twee kantoren gaan bezoeken.

In de ochtend worden we ontvangen bij Pels Rijcken, het kantoor van de landsadvocaat. We zullen kennis maken met het kantoor, waarna er een inhoudelijk gedeelte volgt over een ondernemingsrecht gericht onderwerp. Na een heerlijke lunch volgt een sollicitatietraining. Heb je, naast je CV die je hier upload, nog sollicitatiebrieven waar je feedback of tips op wilt? Neem deze mee (of stuur ze ons van te voren toe!).

Na de middag brengen we een bezoek aan Bird & Bird. Het Engelse Bird & Bird zit sinds 2001 in Den Haag, en is in uitgegroeid tot een gevestigde naam in Nederland. Bird & Bird heeft voor dit bezoek een verrassend en interactief programma voor opgesteld buiten kantoor, schrijf je dus snel in! We komen uiteraard terug op kantoor voor een afsluitende borrel.

We zullen vroeg vertrekken vanaf Nijmegen station, rond een uur of 9. In de ochtend zullen we Pels Rijcken bezoeken, waarna we in de middag een verrassingsprogramma op locatie hebben met Bird & Bird. Het programma duurt tot omstreeks 18:30. Een leuke dag om kennis te maken met twee kantoren die in de top van de markt opereren, een bijzondere markt bedienen en niet op de zuid-as zijn gevestigd.

 

Aanmelden is mogelijk via de button (CV vereist)

Previous post

Update: Meavita revisited

Next post

Het stemrecht van de pandhouder: gerechtelijke vuurdoop van de vordering tot gedwongen overgang van stemrecht ex artikel 2:342 BW