Voor het academisch jaar 2021-2022 zijn wij op zoek naar een nieuw bestuur! Lijkt het jou leuk om samen met vier medestudenten het reilen en zeilen van onze jonge en ambitieuze studieorganisatie in goede banen te leiden? Wij zoeken gedreven en bekwame studenten met een voorliefde voor ondernemingsgericht recht die zich een jaar willen inzetten voor Eques.

De sollicitatieprocedure is als volgt. Op 30 april dien je de stukken in te leveren bij de Raad van Toezicht. Dit kan door te mailen naar m.vanharen@jur.ru.nl. Deze stukken bestaan uit je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt op welke functie(s) je solliciteert en wat jou een geschikte kandidaat maakt. Ook lever je een visiebrief in waarin je jouw plannen voor NSO Eques uiteenzet. Daarna ontvang je een EQ- en persoonlijkheidstest. De uitslag dien je te delen met de RvT, zodat zij kunnen zien of de functie waarop je solliciteert bij jou past.

Bij interesse kun je een mailtje sturen naar info@equesnijmegen.nl of een van de bestuurders persoonlijk benaderen. Je ontvangt dan nog meer informatie van ons, zodat je een volledig beeld hebt van wat een bestuursjaar inhoudt!

Previous post

Bieden strafrechtelijke beginselen bescherming tegen ‘dubbele’ vervolging en bestraffing van de directeur-grootaandeelhouder?

Next post

Duurzaamheidsverslaglegging in de financiële sector – een eerste verkenning