Voor het academisch jaar 2021-2022 zijn wij op zoek naar een nieuwe penningmeester!

Ben jij of ken jij een student die affiniteit heeft met het ondernemingsgerichte recht en niet schuw is voor cijfers? NSO Eques is op zoek naar een penningmeester in het nieuwe bestuur. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het financiële huishouden van Eques en je algemene taken als bestuurder. 

Door deze functie te vervullen, doe je ervaring op in het werken met cijfers, boekhouden en financiële verslaggeving. Het is ontzettend waardevol om over deze ervaring te beschikken als jurist. Daarnaast is het ontzettend leuk om onderdeel te mogen uitmaken van onze jonge, maar ook zeer professionele en ambitieuze organisatie. Eques werkt samen met verschillende advocatenkantoren en fungeert als brug naar de praktijk voor (master)studenten in Nijmegen. 

Wil jij deze uitdagende en leerzame functie vervullen bij Eques? Neem dan contact op met onze voorzitter Jamy van Wingerden. Indien je vragen hebt, mag je ook contact opnemen met de huidige penningmeester Jari Bakx.

Previous post

Bieden strafrechtelijke beginselen bescherming tegen ‘dubbele’ vervolging en bestraffing van de directeur-grootaandeelhouder?

Next post

Duurzaamheidsverslaglegging in de financiële sector – een eerste verkenning