Masterintroductie 2020-2021

Op donderdag 27 en vrijdag 28 augustus jl. heeft NSO Eques een succesvolle Masterintroductie georganiseerd voor aanstaande masterstudenten Ondernemingsrecht, Burgerlijk Recht en Financieel Recht. De Masterintroductie stond voornamelijk in het teken van “de onderneming” waarbij ook veel ruimte was om elkaar te leren kennen.

Op donderdag trapten wij af met een korte fietstocht waarbij de deelnemers onze mooie stad verkenden. Bij de Spiegelwaal stond als eindpunt een heerlijke lunch klaar. Vervolgens werden de deelnemers bij Fort Lent ontvangen en gingen verschillende presentaties van start. Zowel de promovendi van onze faculteit als DLA Piper vulden de middag met interessante en leerzame presentaties. De dag werd afgesloten met een barbecue en borrel op het dakterras.

Vrijdag wachtte ons Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Boels Zanders Advocaten, Stibbe en Houthoff verzorgden verschillende interessante workshops en als kers op de taart kregen de deelnemers een geheel verzorgde clinic waarbij kennis werd gemaakt met de golfsport. Ook deze dag werd met de nodige hapjes en drankjes afgesloten.

We zijn ontzettend blij met dit mooie resultaat en kijken uit naar een succesvol jaar waarin we veel nieuwe associates zullen verwelkomen. Ondanks de bemoeilijkende omstandigheden die Covid-19 met zich meebrengt, zullen wij ook komend jaar als brug naar de praktijk fungeren voor onze associates.

We danken onze partners voor hun bijdrage aan de Masterintroductie en de deelnemers voor hun enthousiasme en inzet. Tot slot gaat onze dank uit naar Team Masterintroductie dat deze activiteit mogelijk heeft gemaakt. Ben jij hierdoor benieuwd geworden naar NSO Eques? Neem dan vooral contact met ons op.