Ben jij ook niet weg te slaan van je smartphone? De hele dag door aan het appen, googelen, mailen en instagrammen? Gemiddeld kijken we vijf keer per uur op onze telefoon en besteden er inmiddels bijna evenveel tijd aan als aan slapen. Het smartphonegedrag begint kenmerken aan te nemen van een collectieve verslaving.

In het boek Is daar iemand? onderzoekt NRC-journalist en gastspreker bij DWDD Wouter van Noort hoe de smartphone ons leven, werk en relaties beïnvloedt. Op donderdag 5 oktober komt Wouter zijn boek tijdens onze Stibbe Talks bespreken.

Ben je ook benieuwd naar de rol die technologiebedrijven spelen in het aanwakkeren van onze smartphone verslaving en hoe de smartphone een rol speelt bij het veelbesproken ontstaan van ‘fake news’ op Facebook? Kun je daarnaast ook wel wat praktische tips gebruiken om niet voortdurend met je smartphone bezig te zijn? Meld je aan voor deze activiteit!

Ongeveer vier keer per jaar organiseert Stibbe ‘Stibbe Talks’. Dit evenement gaat om kennis delen en het gesprek aangaan over actuele onderwerpen. Naast inspirerende Talks is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met Stibbe en de mensen die daar werkzaam zijn. Gebruik de button hieronder om je aan te melden en ga donderdag 5 oktober met ons mee naar Stibbe (CV vereist).

  • Let op: heb je je ingeschreven en nog geen bevestiging ontvangen? Kijk dan even in je inbox met ongewenste e-mails.

 

Previous post

De Brauw - Fraud Film Festival

Next post

Houthoff Café