Werken in teamverband heeft elke dag weer een grote invloed op de inhoud, de kwaliteit, én het verloop van je werk, of het nu is tijdens je studie in projectgroepen of in samenwerkingsverband met collega’s aan een vraagstuk van een cliënt. Hoe werkt de dynamiek in samenwerkingsverbanden en hoe kun je de samenwerking verbeteren, om zo samen tot het hoogst haalbare resultaat te komen?

Samenwerking is overal terug te vinden, van advocatuur tot klassieke muziek: al sinds 2007 is Stibbe trots partner van het Koninklijk Concertgebouworkest. Beiden kenmerken zich als een plek waar talenten zich verder kunnen ontplooien waarin ambitie, persoonlijke en professionele ontwikkeling en het streven naar topkwaliteit vooropstaan.

Tijdens de volgende Stibbe Talks-editie op woensdag 15 januari 2020 zullen twee leden van het Concertgebouworkest, slagwerkers Bence Major (orkestlid sinds 2014) en Alberto Rodríguez Rodríguez (deel van de Academie 2019-2020, een talentontwikkelingsproject van het Concertgebouworkest), je meenemen in wat het betekent om deel te zijn van een team, waarin eenieder een fundamentele bijdrage levert aan hún eindproduct. Zij zullen ingaan op het belang van samenwerking, aanpassingsvermogen en luisteren naar elkaar, om zo de beste performance neer te zetten.

We zullen gezamenlijk afreizen naar Stibbe in Amsterdam. Het programma begint om 15:00 uur met speeddates met junior-medewerkers van onze diverse praktijkgroepen. De middag wordt afgesloten met een borrel tot ongeveer 18:30 uur.

De aanmeldingen voor dit evenement zijn gesloten.

Previous post

Student Seminar Corporate - Allen & Overy

Next post

STBB2NY