Praktijkdag Financial Markets Group

Wat doet een Financial Markets Group advocaat zoal? Kom erachter tijdens de Stibbe Praktijkdag Financial Markets Group op dinsdag 30 november 2021!

Tijdens de Praktijkdag volgen we een succesvolle onderneming die op zoek is naar een ‘tailor-made’ financieringsoplossing. Namens de bank of de onderneming onderhandel je samen met onze gespecialiseerde advocaten de financieringsdocumentatie uit. Onder welke voorwaarden is de bank bereid te financieren en welke zekerheden wil die daarvoor in ruil ontvangen? Wat voor informatie moet de onderneming hierover naar buiten brengen? En hoe zorg je ervoor dat de toezichtrechtelijke risico’s die partijen lopen zoveel mogelijk zijn afgedekt? Daarnaast assisteer je op het moment dat de onderneming wordt geconfronteerd met strafrechtelijk optreden. Wat te doen als de opsporingsautoriteiten op de stoep staan? En welke strategie adviseer je?

De Praktijkdag Financial Markets Group geeft je inzicht in wat er allemaal komt kijken bij financieringen (civiel-, toezichts-, en ondernemingsrechtelijk). Puzzelen over de beste financieringsstructuur, onderhandelen met de banken, calls met advocaten uit verschillende delen van de wereld en ook het adviseren van grote instellingen op het gebied van het internationale financiële toezichtrecht en het (ondernemings)strafrecht. We sluiten de middag af met een borrel en een feestelijk closing diner in Amsterdam.

Wil jij kennis maken met onze Financial Markets Group? Meld je dan uiterlijk 24 november 2021 hier aan.

Previous post

Stibbe - Stibbe Talks Special Edition: Back to the Future 26 November

Next post

Stibbe - Praktijkdag Real Estate 9 december