Om iedereen goed voor te bereiden op zijn of haar master organiseert NSO Eques jaarlijks de Masterintroductie. Hierin worden studenten in twee dagen op zowel formele als informele wijze voorbereid op de master. Zoals je van NSO Eques gewend bent, richten wij ons op studenten met interesse in ondernemingsgericht recht. Denk hierbij vooral aan de masters Ondernemingsrecht, Financieel Recht en Burgerlijk Recht.

Als jij meedoet aan deze Masterintroductie zal jij jouw medestudenten ontmoeten, nader kennis maken met de inhoud van het masterprogramma en zal je een inkijkje krijgen in het werkende leven na het afronden van jouw master. De bijeenkomsten worden verzorgd door o.a. promovendi en mensen uit de praktijk.

De Masterintroductie vindt dit jaar plaats op 27 en 28 augustus in Nijmegen. De organisatie werkt hard aan een Masterintroductie waarbij de RIVM-maatregelen in acht worden genomen en iedereen veilig kan deelnemen. Door de onzekerheid die het COVID-19 virus met zich brengt, wordt de Masterintroductie onder voorbehoud georganiseerd.

De inschrijving voor deelname aan de Masterintroductie zal binnenkort van start gaan. Houd hiervoor Facebook, Instagram en deze website in de gaten.

Previous post

Digitaal kantoorbezoek Linklaters

Next post

Dit is het meest recente bericht.