Female Leadership in big law event: De huidige leiderschapsstijl binnen de advocatuur wordt voornamelijk gedomineerd door mannen. De tijd is rijp voor vrouwelijk leiderschap. Ben jij van plan om carrière te maken binnen de advocatuur of het notariaat? Wil jij inzicht verkrijgen hoe jij je vrouwelijk leiderschap kunt inzetten? Kom dan naar de 3de editie van ‘Linklaters’ Female Leadership in big law’ event! 

Op donderdag 7 november 2019 organiseert Linklaters LLP een bijeenkomst voor talentvolle vrouwelijke rechtenstudenten die een carrière in de advocatuur of het notariaat overwegen bij een groot internationaal kantoor. Een aantal van onze succesvolle juristen, waaronder Daniella Strik (Partner Amsterdam) en Mariken van Esch (Managing Associate Corporate Amsterdam) delen hun ervaringen over het bereiken van de top van hun vakgebied en leiderschapsposities binnen Linklaters, welke uitdagingen zij daarbij overwonnen en hoe zij hun privéleven met een top-carrière combineren. David Martin (Diversity Partner London) zal meer vertellen over de diversiteit binnen Linklaters. Vervolgens zal de dag worden afgesloten met een borrel. In opvolging van de bijeenkomst komt iedere deelnemer in aanmerking voor een persoonlijk loopbaan-gesprek met een van onze vrouwelijke juristen met adviezen voor een goede start van de carrière.

Aanmelding kan vóór 21 oktober 2019 door toezending van jouw cv + cijferlijsten via https://careers.linklaters.com/  Bij meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen zullen wij helaas niet iedereen kunnen toelaten. Uiterlijk 30 oktober 2019 ontvang je een bevestiging en hoor je of je geselecteerd bent.

Previous post

Sluiting inzending Master Your Own Date - Hogan Lovells

Next post

Bekendmaking reis - Eques borrel