De top van de advocatuur en het notariaat wordt voornamelijk gedomineerd door mannen. De tijd is rijp voor meer vrouwelijk leiderschap. Ben jij van plan om carrière te maken binnen de advocatuur of het notariaat? Wil jij inzicht verkrijgen hoe jij jouwleiderschapskwaliteiten daarbij kunt inzetten?

Schrijf je dan nu in voor het Female Leadership in big law’event!

Op 20 september 2017 organiseert Linklaters LLP een bijeenkomst voor talentvolle vrouwelijke rechtenstudenten die een carrière in de advocatuur of het notariaat overwegen bij een groot internationaal kantoor. Een aantal van onze succesvolle vrouwelijke Juristen, waaronder Claudia Parzani (European Managing Partner, Partner Milaan) & Daniella Strik (Partner Amsterdam), delen hun ervaringen met het bereiken van de top van hun vakgebied en leiderschapsposities binnen Linklaters, welke uitdagingen zij daarbij overwonnen en hoe zij hun privé-leven met een top-carrière combineren. In groepjes zullen dilemma’s over vrouwelijk leiderschap worden besproken. De middag zal afgesloten worden met een borrel. In opvolging van de bijeenkomst komt iedere deelnemer in aanmerking voor een persoonlijk loopbaan-gesprek met een van onze vrouwelijke juristen met adviezen voor een goede start van de carriere.

Schrijf je vóór 12 september 2017 in door toezending van jouw CV, cijferlijsten, en eventuele stagebeoordelingen via

https://krb-sjobs.brassring.com/TGnewUI/Search/home/HomeWithPreLoad?PageType=JobDetails&partnerid=30079&siteid=6062&AReq=2279BR&Codes=Facebook#jobDetails=undefined_6062

Bij meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen zullen wij helaas niet iedereen kunnen toelaten. Uiterlijk 14 september ontvang je een bevestiging en hoor je of je geselecteerd bent.

Neem voor meer informatie contact op m; 020-7996200 of nlrecruitment@linklaters.com

Previous post

De Brauw - DeBrauw 360 New York

Next post

De Brauw - Fraud Film Festival