Na eerdere succesvolle edities van de Dag van de Nichekantoren en de Dag van de Legal Counsel, is het nu de beurt aan de Financials. De gouden formule van de ‘Dag van’ zal deze keer een podium bieden aan instellingen uit de financiële wereld.

Tijdens de Dag van de Financials mogen wij DNB, Aegon, Rabobank en Charco & Dique verwelkomen. Charco & Dique is een consultancykantoor dat zich bezighoudt met risk management en compliance. Zij staan bekend als onbetwiste specialist op het gebied van (inter)nationale financiële wet- en regelgeving.

Verschillende vertegenwoordigers van de vier deelnemende partijen komen ons vertellen over hun werkzaamheden, wat een uitstekende gelegenheid is om kennis te maken met de mogelijkheden voor juristen in de financiële sector!

De Dag van de Financials zal plaatsvinden in De Villa, aan de Oranjesingel in Nijmegen. De ontvangst is van 12:30 tot 13:00 uur, waarna een plenair gedeelte met lunch en twee workshoprondes volgen. Na een afrondend plenair gedeelte, sluiten we omstreeks 17:45 uur het programma af met een borrel.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

 

Previous post

De Brauw - Orientation

Next post

Kantoorbezoek Clifford Chance