Na het succes van de vorige ‘De Verdieping’ cursussen organiseert NSO Eques dit semester weer De Verdieping: Burgerlijk Recht I.

Ben je ambitieus, gedreven, volg je het vak B3 Burgerlijk Recht I en vind je dit interessant? Dan is dit de cursus voor jou. De Verdieping: Burgerlijk Recht bestaat uit in totaal drie bijeenkomsten geleid door experts in hun vakgebied. De colleges worden gegeven op de woensdag 3, 10 en 17 november van 17.30 uur tot 19.00 uur. De sprekers die wij nu alvast bekend kunnen maken zijn Vincent van Hoof en Maarten Remmink. De bijeenkomst van 3 en 10 november zullen plaatsen vinden op de universiteit. De spreker en locatie van de laatste bijeenkomst worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. De laatste bijeenkomst wordt in ieder geval feestelijk afgesloten met een borrel.

Het doel is om studenten verdieping en verbreding te bieden naast de cursus Burgerlijk Recht I in de bachelor. Het is geen tentamentraining en/of tweede reeks werkgroepen, maar je gaat echt dieper in op de stof uit de colleges of onderwerpen die daarmee verband houden.

We hopen op een leerzame bijeenkomst met een discussie op hoog academisch niveau. We verwachten dan ook een gedegen voorbereiding van de voorgeschreven literatuur. Ook kun je koppeling met de praktijk verwachten, door onder andere het bespreken van actualiteiten en het behandelen van praktijkstukken. Het is dus een mooie kans om extra kennis op te doen! Bovendien ontvang je na deelname een certificaat, ondertekend door Steven Bartels.

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden, de aanmelddeadline is verstreken!

Previous post

Kantoorbezoek Allen & Overy: 9 juni 2022

Next post

Allen & Overy - Student Seminar Corporate