Na het succes van de vorige ‘De Verdieping’ cursussen organiseert NSO Eques dit semester weer De Verdieping: Burgerlijk Recht I.

Ben je ambitieus, gedreven, volg je het vak B3 Burgerlijk Recht I en vind je dit interessant? Dan is dit de cursus voor jou. De Verdieping: Burgerlijk Recht bestaat uit in totaal vier bijeenkomsten geleid door experts in hun vakgebied. De colleges worden gegeven op de donderdagen van november (5, 12, 19 en 26 november) van 15.30 uur tot 17.15 uur. De sprekers die wij nu alvast bekend kunnen maken zijn Ben Schuijling, Vincent van Hoof en Jako van Hees.

Het doel is om studenten verdieping en verbreding te bieden naast de cursus Burgerlijk Recht I in de bachelor. Het is geen tentamentraining en/of tweede reeks werkgroepen, maar je gaat echt dieper in op de stof uit de colleges of onderwerpen die daarmee verband houden.

We hopen op een leerzame bijeenkomst met een discussie op hoog academisch niveau. We verwachten dan ook een gedegen voorbereiding van de voorgeschreven literatuur. Ook kun je koppeling met de praktijk verwachten, door onder andere het bespreken van actualiteiten en het behandelen van praktijkstukken. Het is dus een mooie kans om extra kennis op te doen! Bovendien ontvang je na deelname een certificaat, ondertekend door Steven Bartels.

Inschrijven kan door het onderstaande formulier in te vullen!

Inschrijven voor De Verdieping: Burgerlijk Recht I
Op dit moment zijn we verschillende manieren aan het onderzoeken om De Verdieping plaats te kunnen laten vinden. Wat voor een vorm heeft jouw voorkeur?
Maximum upload size: 67.11MB
Previous post

A&O Webinar Corporate

Next post

Digitale Borrel