In navolging van eerdere geslaagde edities organiseert NSO Eques op 22 november wederom de “Dag van de …”. Dit jaar is het de beurt aan de Dag van de Financials!

Tijdens de Dag van de Financials mogen wij Rabobank, Charco & Dique en Hogan Lovells verwelkomen.

Als een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland mag Rabobank uiteraard niet ontbreken tijdens deze dag. Charco & Dique is een consultancykantoor dat zich bezighoudt met risk management en compliance. Zij staan bekend als onbetwiste specialist op het gebied van (inter)nationale financiële wet- en regelgeving. Hogan Lovells behoort tot de grootste internationale advocatenkantoren ter wereld, met een toonaangevende Banking & Finance praktijk.

Verschillende vertegenwoordigers van de deelnemende partijen komen ons vertellen over hun werkzaamheden, wat een uitstekende gelegenheid is om kennis te maken met de mogelijkheden voor juristen in de financiële sector!

De Dag van de Financials zal plaatsvinden in het Grotiusgebouw. De ontvangst is vanaf 12:30 uur, waarna een plenair gedeelte met lunch en twee workshoprondes volgen. Na een afrondend plenair gedeelte, sluiten we omstreeks 17:30 uur het programma af met een borrel.

De aanmeldingen zijn gesloten.

Previous post

Bekendmaking reis - Eques borrel

Next post

Lunchlezing Flip Schreurs