Functiebeschrijving

Zit je in het tweede of derde jaar van je rechtenstudie, overweeg je een carrière in de advocatuur en zou je wel eens de sfeer willen proeven in Londen, het hart van de topadvocatuur? Meld je dan aan voor A&O First, een unieke kans om persoonlijk te ervaren hoe het is om te werken in de advocatuur en bij Allen & Overy!

Tijdens een tweedaags programma op 6 en 7 april 2022 bij Allen & Overy Londen ontmoet je partners, volg je interessante workshops en kun je een middag één op één samenwerken met een van de trainees in Londen. En dan ontmoet je ook nog eens andere rechtenstudenten uit de hele wereld, van Engeland tot Dubai, en Frankfurt tot Hong Kong.

We kunnen slechts drie studenten vanuit Nederland de mogelijkheid bieden om naar Londen gaan, dus wees er snel bij en solliciteer! Let op: A&O First is speciaal voor tweede- of derdejaars WO-rechtenstudenten.

‘A&O First is dé manier om firsthand kennis te maken met de internationale advocatuur, en dit op locatie in hartje Londen. Wat mij aansprak was het diverse programma met o.m. een informatieve partner Q&A, legal tech panel en de sociale activiteiten. Al met al een enorm leuke en leerzame ervaring!’ Sarah Chen, A&O First deelnemer 2019. 

‘Door A&O First heb ik meer inzicht kunnen krijgen in hoe de dynamiek van bepaalde rechtsgebieden veelal in de praktijk kan uitpakken. Dit heeft zo’n stempel bij mij achtergelaten, dat ik zelfs de keuzevakken op mijn uitwisseling vervolgens heb aangepast en later dit jaar ook ervaring ga opdoen binnen deze praktijkgroep in Amsterdam.’ Hicham Abarkan, A&O First deelnemer 2019. 

Je kan solliciteer vóór 23 februari 2022. Voor vragen kun je contact opnemen met Esmee Put (Recruiter), T: 020 674 1603, E: esmee.put@allenovery.com.

Meld je hier aan!

Previous post

Allen & Overy - Student Seminar ICM

Next post

Nautadutilh - Masterclass 2022